Yak-Milch: Verarbeitungsmethoden und Produktionstechnologie von M. Selvamuthukumaran
Ø 0.0
0 Bewertungen
154,97 €
The milk derived from yaks has great nutritional potential, with protein of 4.8–5.9%, fat of 5.6–7.5%, and total solids of 17.0–17.9% in comparison with the milk from other bovine animals. This book describes various processed products derived from yak milk, such as cream, butter, ghee, yoghurt, and milk powder.
Jetzt bei Ebay:
-
EAN:9781032584706
-
UPC:9781032584706
-
ISBN:9781032584706
-
Format:Hardback, 148 pages
-
Author:M. Selvamuthukumaran (Edited by)
-
Book Title:Yak Milk: Processing Methods and Production Techno
-
Item Height:1.1 cm
-
Item Length:23.4 cm
-
Item Weight:0.4 kg
-
Item Width:15.6 cm
-
Language:Eng
-
Publisher:CRC Press
-
Economy Shipping from outside:eBay SpeedPAK Economy 16,51 EUR - Lieferung zwischen 08. July 2025 und 21. July 2025 (bei heutigem Zahlungseingang)
-
Versand nach:Großbritannien, USA, Irland, Australien, Deutschland, Frankreich, Italien, Niederlande, Singapur
-
Versand ausgeschlossen:Isle of Man , Afghanistan , Armenien , Indien , Russische Föderation , Albanien , Andorra , Belarus , Spanien , Guyana , ... und weitere