Wiley Enzyklopädie der Lebensmittelwissenschaft und -technologie, 4 Bände von F. J. Francis
Ø 0.0
0 Bewertungen
1.297,08 €
It serves as an extensive resource for those interested in the field of food science and technology. The 2nd picture show the area where they were cleaned. minty fresh white pages.
Jetzt bei Ebay:
-
Subject Area:Cooking, Science
-
Book Title:Wiley Encyclopedia of Food Science and Technology, 4 Volume Set
-
Publication Name:Wiley Encyclopedia of Food Science and Technology, 4 Volume Set
-
Publisher:Wiley & Sons, Incorporated, John
-
Item Length:11.3 in
-
Subject:Référence, Chemistry / Industrial & Technical
-
Publication Year:2000
-
Type:Textbook
-
Format:Hardcover
-
Language:English
-
ISBN-13:9780471192855
-
Item Height:1.5 in
-
Author:Frederick J. Francis
-
Features:Revised
-
Item Weight:272.9 Oz
-
Item Width:8.4 in
-
Number of Pages:2816 Pages
-
ISBN:9780471192855
-
Expedited shipping:eBay International Shipping 108,63 EUR - Lieferung zwischen 07. July 2025 und 15. July 2025 (bei heutigem Zahlungseingang)
-
Versand nach:USA, Dänemark, Schweiz, Neuseeland, Irland, Puerto Rico, Niederlande, Japan, Slowakei, Slowenien, Litauen, Bahrain, Republik Kroatien, Marshallinseln, Portugal, Malta, Großbritannien, Palau, Zypern, Amerikanisch-Samoa, Guam, Australien, Österreich, Ungarn, Schweden, Mikronesien, Spanien, Estland, Belgien, Finnland, Bulgarien, Polen, Luxemburg, Tschechische Republik, Südkorea, Kanada, Deutschland, Lettland, Italien, Griechenland, Rumänien, Jungferninseln (USA)
-
Versand ausgeschlossen:Französisch-Polynesien , Libyen , Neukaledonien , Guadeloupe , Venezuela , Réunion , Barbados , Martinique , Französisch-Guayana , Ukraine , ... und weitere