Wirkung von Gibberellinsäure auf den Kohlenhydratstoffwechsel in Bananen [Taschenbuch]
Ø 0.0
0 Bewertungen
36,32 €
The banana (Musa acuminata) is a climacteric fruit that uses starch as its main carbon source, which is reduced during this period from levels ranging from 12 to 20 per cent to less than 1 per cent. Alongside this degradation, the sucrose content can reach up to 15 per cent, depending on the cultivar.
Jetzt bei Ebay:
-
EAN:9786208590871
-
UPC:9786208590871
-
ISBN:9786208590871
-
Format:Paperback, 68 pages
-
Author:Maria Rosecler Miranda Rossetto
-
Item Height:0.4 cm
-
Item Length:22.9 cm
-
Item Weight:0.1 kg
-
Item Width:15.2 cm
-
Language:Eng
-
Publisher:Our Knowledge Publishing
-
Economy Shipping from outside:eBay SpeedPAK Economy 7,17 EUR - Lieferung zwischen 03. July 2025 und 16. July 2025 (bei heutigem Zahlungseingang)
-
Versand nach:Großbritannien, USA, Kanada, Irland, Australien, Deutschland, Frankreich, Italien, Singapur, Neuseeland, Polen, Belgien, Niederlande, Norwegen, Schweden, Schweiz
-
Versand ausgeschlossen:Isle of Man , Amerikanisch-Samoa , Französisch-Polynesien , Guam , Palau , Afghanistan , Armenien , Indien , Russische Föderation , Israel , ... und weitere